luni, 27 octombrie 2014

S-a lansat Programul ,,O saptamana la munte''!


2 noiembrie - 19 decembrie 2014

5 NOPŢI (duminica-vineri) fără mic dejun

- la hotel, vila, cabana 2*   177 lei pers / sejur (fără MD)
- la hotel, vila, cabana 3*   285 lei pers / sejur (fără MD)
- la hotel, vila 4*                 405 lei pers / sejur (fără MD)


CONDIŢII DE DESFĂŞURARE:
1. Sejurul va începe duminică şi se va termina vinerea;
2. Biletele cumpărate nu sunt transmisibile şi nu se permite restituirea sumelor plătite decât în condiţiile legii;
3. Pentru prestatorii care oferă servicii de cazare cu mic dejun, valoarea micului dejun va fi stabilită de fiecare hotel în parte;
4. Sejurul minim este de 5 nopţi dar se pot valorifica şi sejururi mai mari de 5 nopţi;
5. Tariful este pentru o persoană. Nu se valorifica camere în regim de single sau partaje
6. Taxa hoteliera se achita separat, de către turist la recepţia hotelului;
7. Sistemul de vânzare a programului “O săptămână la munte” este primul venit, primul servit;
8. Oferta va fi valorificata doar prin agenţiile de turism
   
- Copiii (maxim 2) până la 7 ani să beneficieze de gratuitate dacă sunt cazaţi în camera părinţilor.  


Mai multe detalii la Agentia Gorj Turism - tel. 0253 22 74 35; 0723 38 73 73; www.gorjtourism.ro

Inscrieri Timpurii 2015 - Hotel Majestic 3* Statiunea Mamaia


Statiunea ,,Baile Herculane’’… ,,mai mult decat apa’’!...




Luna aprilie a acestui an a debutat pentru Asociatia Pro Turism Herculane cu tema: ,,Intoarcerea la apa! Preventia, baza pentru sanatate’’.
Campania civica a continuat in perioada 24  - 26.10.2014 la Hotel Afrodita cu o Conferinta Nationala ,,Baile Herculane, mai mult decat apa!’’
<<Credem cu tarie ca Baile Herculane trebuie sa renasca din datoria morala fata de natura>>.
Noi continuam adaugand  si fata de Oamenii locurilor care fac parte din <<Povestea Turismului Durabil>> in Herculane.
Pe langa turismul balnear asteptam In zona  sa fie promovate si dezvoltate alte forme de turism care sa atraga, pe cat se poate,  toate categoriile de varsta. Vrem in statiunea Herculane recuperare, intretinere, recreere, tinerete, animatie, festivaluri gastronomice, stare de Vacanta in … Toate Anotimpurile!
,,Nu se poate sa nu se poata’’, spunea Parintele Arsenie Boca. Trebuie sa muncim serios pentru acest lucru. Voluntariatul trebuie sa primeze. El trebuie sa fie trait si practicat de fiecare locuitor din statiune – de la vladica la opinca, de fiecare lucrator in turism, din zona si din intreaga Romania.
Precum albinele ce culeg mierea din floare in floare tot asa si noi – Agentiile de Turism ce promovam si valorificam frumosul – sa ducem ,,mierea’’ mai departe, adica vorbele sincere, curate, bune, despre ce am vazut ca s-a inceput in statiunea Herculane spre Binele Turismului Romanesc, spre binele nostru, al tuturor.
,,Simt in mine Gorjul de piatra, strunga, stana si sarica si opincile de-acasa’’… (Tudor Arghezi)
In ce ma priveste am cautat sa promovez cu toate mijloacele posibile si sa valorific alaturi de Echipa Gorj Turism, pe langa cele trei judete din Regiunea SV Oltenia, care ma fascineaza – Gorj, Mehedinti, Valcea -  si zona Carasului,  in mod special Statiunea Herculane.
Din punctul nostru de vedere, infiintarea Asociatiei Pro Turism Herculane a fost mai mult decat o bucurie! Operatorii locali de turism au inteles nevoia de a se promova ca un tot unitar, ca o Destinatie,  primind astfel o mai buna vizibilitate in Piata Calatoriilor.
Faptul ca reprezentantul  Bacolux a precizat ca pretuieste parteneriatul colegilor din Asociatie si ca nu se simt concurenti, ca sunt o Echipa si ca Toti doresc  Dezvoltarea Destinatiei Turistice: Statiunea Baile Herculane, ne ajuta sa intrezarim la Orizont proiecte din ce in ce mai interesante si atractive pentru iubitorii de Turism din Romania Pitoreasca!
Am vizitat: Hotelul Diana, Hotelul Domogled, Hotel International, Hotel Golden Spirit, Pensiunea Jojo, Hotel  Ferdinand iar gazda noastra – Hotel Afrodita este intr-adevar… ,,rasfat pentru zeitati’’.
Poti sa cauti, poti sa colinzi lumea-n lung si-n lat, noi va propunem ,,frumuseti si preturi noi’’ la Herculane. Alegeti Romania, Alegeti Baile Herculane - ,,mai mult decat apa’’!
Laura Dragu Popescu si Echipa Gorj Turism