vineri, 29 august 2014

OFERTA DELTA DUNARII - varianta 3

Program turistic 2 nopti cu 3 zile ; 365 lei/persoana 32 + 2 + 1 Sofer ; tariful include costul plimbarii pe canalele Deltei Dunarii + un pranz pescaresc ; Avem incluse parcarile, taxele de pod si taxa de delta. Turistii care se inscriu si se retrag trebuie sa aduca inlocuitor, altfel banii se pierd. Ambarcatiunea si pranzul sunt disponibile in 24.09.2014. In ziua a doua, adica 25.09.2014 se viziteaza Manastirile. La Agentie se va achita 345 lei/persoana x 32 persoane = 11040 lei. La Manastire se va plati in numerar 20 lei x 35 persoane = 700 lei. Cei 20 lei sunt un simbol pentru ca ne primesc la cazare, o donatie pentru Manastire.
Ziua 1, 23.09.2014: plecare ora 18.00 din Tg-Jiu
Ziua 2 , 24.09.2014: sosire Tulcea aproximativ in intervalul 08 – 09.00 imbarcare pe ambarcatiune pentru plimbare 5 - 6 - 7 ore (depinde cat e de aglomerat in ziua respectiva) pe Dunare spre Canalele Deltei conform acestui traseu : Tulcea – Brat Tulcea – canal Sireasa – canal Periteasca – pe linga lacul Nebunu – canal Sontea – Cot Camdura – canal Sontea Noua – prin spatele lacului Nebunu cu iesire la „Scaunele” – canal Periteasca – canal Sireasa – canal 36 – Brat Tulcea – Tulcea; aceasta plimbare include si un pranz pescaresc la bord; dupa plimbare, cazare la Manastirea Cocos. Trebuie sa aveti mancare pentru cina si pentru micul dejun.
Ziua 3, 25.09.2014 : plecare de la Manastirea Cocos spre Niculitel – Cripta martirilor, Manastirea Saon, Manastirea Celic Dere, dupa aceea plecare spre Tulcea. Se poate vedea in Tulcea : Vasul Republica – care functioneaza si ca Restaurant, Biserica Sf. Gheorghe, Catedrala Sf. Nicolae si Monumentul Independentei de pe Dealul Tulcei, Muzeul –Acvariu Delta Dunarii unde se afla Marul de Aur cu care a fost premiata Delta Dunarii de catre FIJET International.
Optional, se poate servi o masa pe faleza Dunarii, contra cost. Retur la cazare la Manastirea Cocos.
Ziua 4, 26.09.2014 : Plecare spre Tg-Jiu la 05.45. Oprire la Manastirea Cernica,  popas la Dedulesti – Tg-Jiu.

Informatii si rezervari: Agentia Gorj Travel - tel. 0253 22 74 35; e-mail: incoming@gorjtourism.ro

Romania, meseria mea !



         ,,Romania e meseria mea !’’... Asa incheia un interviu un coleg din Industria Ospitalitatii. Nimic nu poate fi mai frumos, nici o declaratie de dragoste nu e mai potrivita - pentru aceasta tara de poveste !
        Romania este ,,Marul de langa gard’’. Taranii pun langa sosea, dincolo de gardul lor meri  si sapa fantani. O fac pentru sufletul lor. Din generozitate indeamna Calatorul sa  bea o ulcica de apa, sa ia un mar, sa-si potoleasca setea sau foamea ! Sunt Generosi ! Niciodata nu se vor supara daca un drumet ia unul, doua, trei mere. Se va supara doar daca in graba rupe o creanga o data cu marul sau merele. Taranul e fericit sa fie generos. Asa-i si tara noastra, e generoasa cu noi toti ! Ramane ca si noi sa fim cu Ea generosi : atunci cand ii culegem merele, sa nu-i rupem ramurile, sa ne gandim ca trebuie ,,tratate’’  cu grija, sa poata rodi si anul viitor si alti Oameni – asemeni noua – sa guste   din ,,Marul de langa gard ’’cu aceeasi bucurie, placere, multumire.
           Cine are  urechi - aude si   asculta, cine  are  ochi  - priveste si vede, cine  simte  romaneste -  afiseaza, lasa sa se observe, ,,se lasa citit'' !

          Acestea sunt impresiile  pe care  le-am  adunat in  acest an, turist fiind prin  Romania !  Oferta este generoasa, este provocatoare, poti vedea  lumea-n lung si-n lat, eu iti propun ,,ALEGE  ROMANIA ’’!


 Echipa  S.C. Gorj Turism S.A. – Targu Jiu, www.gorjtourism.ro, tel. 0253 22 74 35

P.S.: Noutatile momentului sunt Ofertele ,,Litoralul  pentru toti’’ si ,,Vacanta la tara’’:

Tarife la ,,Litoralul pentru toti’’’: de la 175 lei/persoana/ 6 nopti cazare la Hotel 2*
                                                      de la 265 lei/persoana/6 nopti cazare la Hotel 3*

Tarife la ,,Vacanta la tara’’: 175 lei/persoana/ 5 nopti cazare la Pensiuni 2*
                                              225 lei/persoana/ 5 nopti cazare la Pensiuni 3*
                                    Nota: la Oferta ,,Vacanta in tara mea’’ intrarea este Duminica si iesire Vineri

vineri, 22 august 2014

Luna de miere la Hotel Iri din Busteni


Oferta Speciala: Sfantul Andrei si Ziua Romaniei in Orasul lui Brancusi



AGENTIA  DE TURISM GORJ TRAVEL              

C.U.I. 15201223   R.C.: J18/106/2003 Romania, Gorj, 210152, Tg-Jiu,  Republicii Bvd., Bl.24, Parter
Tel/Fax: 0253. 22.74.35;   Mobil: 0353 40 13 12  E-mail: gorj_travel@yahoo.com;  incoming@gorjtourism.ro; lexistar5@yahoo.com   

 

 Hotel   LEXI    STAR  3*
        Sarbatorii de Sfantul Andrei, Ocrotitorul Romanilor, se cuvine sa ii acordam importanta pe care o merita din plin! Alegeti meleagurile gorjene pentru sarbatorirea Sfantului Andrei! Hotel Lexi Star 3* din Targu Jiu v-a pregatit un program minunat, in care momentele de,,incarcatura’’ sufleteasca se impletesc armonios cu cele de destindere   intr-o atmosfera calda si primitoare.

Iata Programul:

Ziua 1, 28.11.2014: sosire la Targu-Jiu. Cazare

Ziua 2, 29.11.2014 : dupa micul dejun, plecare spre Casa Memoriala Constantin Brancusi de la Hobita – Tismana (Manastire, Pastravarie) – vizita Casa Maria Apostol de la Runcu, apoi un scurt popas la ,,Nari’’ – daca vremea permite. Retur la cazare.

Ziua 3, 30.11.2014: dupa micul dejun, vizita Casa Memoriala Ecaterina Teodoroiu, - Manastirea Lainici – Muzeul Satului de la Curtisoara – Targu-Jiu; seara – cina ,,De Sfantul Andrei’’ cu preparate traditionale.

Ziua 4, 01.12.2014: dupa micul dejun - ,,La revedere, Targu-Jiu. Voi  reveni cu drag, totdeauna, de Ziua Romaniei, <<Acasa la Brancusi>>!’’


Grup: 14 persoane + 1 (Sofer)
              8 persoane + 1 (Sofer)

Tarif:  369 lei/persoana

Servicii incluse: 3 nopti cazare, 3 mic dejunuri, o cina in seara Sfantului Andrei, respectiv 30 Noiembrie si deplasarile turistice mentionate in cele 2 zile.


Există specialiști care cred că după creștinarea teritoriului de la nordul Dunării și asimiliarea credințelor și practicilor creștine, sărbătoarea Sfântului Andrei a luat locul sărbătorii unei presupuse divinități dacice, Sântandrei, personificare a lupului.
Legendele despre misiunea de creștinare a Sfântului Andrei spun că acesta a fost trimis în ”tărâmurile lupilor”, unde a fost însoțit și călăuzit în teritoriile dacice de Marele Lup Alb. Sfântul Apostol Andrei i-a creștinat pe strămoșii lui Zamolxe în cele nouă izvoare din vecinătatea peșterii. O baladă dobrogeană amintește că însuși Decebal, urmașul regelui Duras, ar fi venit la peștera Sfântului Andrei:
... Cititi, cercetati, descoperiti, aflati Povestile lui Sant’ Andrei in ,,Gorjul Istoric si Pitoresc’’!...

La Hotel Lexi Star din Targu-Jiu -  te simti  ca o Stea!...
                                                                    ... Aici   exista  O Echipa Minunata!

joi, 21 august 2014

Excursie Delta Dunarii - Dobrogea strabuna - varianta 2

Program turistic 2 nopti cu 3 zile ; 498.5 lei/persoana; grup 34 persoane + 1 (Sofer) ; tariful include transfer cu nava rapida pe canalul Sulina din Tulcea  Ora aproximativa de imbarcare dus : 09.30 in prima zi ; retur a doua zi  in intervalul orar 09.00 – 10.00 – 11.00 dimineata. Se face 1 ora si 20 minute traseul Tulcea – Sulina . Cazarea este in prima zi la o Pensiune de 3* in Sulina, in camere cu grup sanitar propriu. Pensiunea se afla la distanta de 1 km de mare, existand posibilitatea transportului cu microbuze la tariful 1.5 lei/persoana/dus, deci 3 lei dus-intors pana la mare. A doua zi – cazare in Tulcea la Hotel 3*, camere duble si triple cu grup sanitar propriu. In Sulina, la Pensiune un pranz este 40 lei, iar o cina 30 lei, care se adauga la tariful de 498.5 lei pentru cine doreste. In acel total de 498.5 lei.  Avem incluse parcarile, taxele de pod si taxa de delta. Turistii care se inscriu si se retrag trebuie sa aduca inlocuitor, altfel banii se pierd.
Ziua 1 : plecare ora 18.00 din Tg-Jiu
Ziua 2 : sosire Tulcea in Port .  Ora aproximativa de imbarcare pentru dus este 09.30. Retur a doua zi  in intervalul orar 09.00 – 10.00 – 11.00 dimineata cu Nava Rapida. Se face 1 ora si 20 minute traseul Tulcea – Sulina . Cazarea este in prima zi  la o Pensiune de 3* in Sulina, in camere cu grup sanitar propriu. Pensiunea se afla la distanta de 1 km de mare, existand posibilitatea transportului cu microbuze la tariful 1.5 lei/persoana/dus, deci 3 lei dus-intors pana la mare.
Ziua 3 :  ne imbarcam la Nava Rapida la ora 09.00 si vom ajunge la cazarea din Tulcea la Hotel 3* in jur de 11.00 – 11.30. Aici avem camere duble si triple cu grup sanitar propriu. In Sulina, la Pensiune un pranz este 40 lei, iar o cina 30 lei, care se adauga la tariful de 498.5 lei pentru cine doreste. Acelasi tarif il avem si in Tulcea.
Dupa ce ne cazam vizitam : Muzeul –Acvariu Delta Dunarii, apoi Manastirea Cocos, Niculitel – Cripta martirilor, Manastirea Saon, Manastirea Celic Dere, retur la cazare si program liber in oras. Se poate vedea : Vasul Republica – care functioneaza si ca Restaurant, Biserica Sf. Gheorghe, Catedrala Sf. Nicolae si Monumentul Independentei de pe Dealul Tulcei.
Ziua 4 : Plecare spre Tg-Jiu la 05.45. Oprire la Manastirea Cernica, scurt popas la Dedulesti – Tg-Jiu.

 Informatii si rezervari la Agentia Gorj Travel: 0253 22 74 35; 0353 40 13 12 sau pe mail la gorj_travel@yahoo.com; incoming@gorjtourism.ro

OFERTA DELTA DUNARII - Dobrogea strabuna - varianta 1



                     
  Program turistic 2 nopti cu 3 zile ; 380  lei/persoana  grup 34 persoane + 1 Sofer ; tariful include  costul plimbarii pe canalele Deltei Dunarii + un pranz pescaresc ; Avem incluse parcarile, taxele de pod si taxa de delta. Turistii care se inscriu si se retrag trebuie sa aduca inlocuitor, altfel banii se pierd.Locurile in autocar: functie de inscriere.
Ziua 1: plecare ora 18.00 din Tg-Jiu
Ziua 2:   sosire Tulcea  aproximativ  in intervalul 08 – 09.00 imbarcare pe ambarcatiune  pentru plimbare 5 - 6 - 7 ore (depinde cat e de aglomerat in ziua respectiva)  pe Dunare spre Canalele Deltei  conform  acestui traseu :  Tulcea – Brat Tulcea – canal Sireasa – canal Periteasca – pe linga lacul Nebunu – canal Sontea – Cot Camdura – canal Sontea Noua – prin spatele lacului Nebunu cu iesire la „Scaunele” – canal Periteasca – canal Sireasa – canal 36 – Brat Tulcea – Tulcea;  aceasta plimbare include si un pranz pescaresc la bord; dupa plimbare, cazare
Ziua 3, 20.09.2014 : plecare de la Manastirea Cocos spre  Niculitel – Cripta martirilor, Manastirea Saon, Manastirea Celic Dere, dupa aceea plecare spre Tulcea.  Se poate vedea in Tulcea : Vasul Republica – care functioneaza si ca Restaurant, Biserica Sf. Gheorghe, Catedrala Sf. Nicolae si Monumentul Independentei de pe Dealul Tulcei, Muzeul –Acvariu Delta Dunarii unde se afla Marul de Aur cu care a fost premiata Delta Dunarii de catre FIJET International. Dupa aceste vizite Manastiri, ne vom deplasa din nou spre cazare la Manastirea Cocos.
Ziua 4, 21.09.2014 : Plecare spre Tg-Jiu la 07.00. Oprire la Manastirea Cernica, popas la Dedulesti – Tg-Jiu.
Informatii si rezervari la Agentia Gorj Travel: 0253 22 74 35; 0353 40 13 12 sau pe mail la gorj_travel@yahoo.com; incoming@gorjtourism.ro

miercuri, 20 august 2014

Hotel Lexi Star 3* din Targu-Jiu



Hotel   LEXI    STAR  3*
-                        Targu Jiu, orasul lui Brancusi -
               Chiar daca in ,,secolul vitezei’’ si al tehnicii informatice povestile par a se fi sfarsit, la Hotel Lexi Star 3* din Targu Jiu –  nu  este  asa!  Aici  o  nunta  poate  sa tina ,,3 zile si 3 nopti’’              - si nu numai - cu Miri si Invitati multumiti, un Majorat vǎ va aduce ,,un buchet’’ de zambete, un Banchet va purta, peste ani, cele mai frumoase amintiri, un sejur de ,,Ziua Indragostitilor’’ va reinvia romantismul, o vizita cu un grup vǎ va demonstra ca sunteti, intr-adevar, o persoana sociabila, prietenoasa, iar de un Revelion... cuvintele sunt prea putine pentru a descrie Bucuria pe care o veti simti cand, la cumpana dintre ani, veti ciocni un pahar de sampanie cu cei dragi, intr-un decor minunat!
                        Si daca ati venit pentru un Pelerinaj la Manastirile Gorjului sau sunteti in drum spre Manastirea Prislop- unde de atatia ani se odihneste unul din cei mai mari Duhovnici ai romanilor – Parintele Arsenie Boca – ne veti lasa, o data cu urmele pasilor Dumneavoastra, un gand frumos, curat, de iubire a aproapelui, deoarece – veti vedea – Echipa Lexi Star vǎ va fi Mereu Aproape!

Tarifele Ofertei Standard (in afara de Ofertele Speciale sau personalizate) sunt urmatoarele:

CAMERE  STANDARD  cu mic dejun     Luni - Vineri       Sambata - Duminica

SINGLE                                                     115,00 LEI             100,00 LEI
*TAXA HOTELIERA 1%                           1,06 LEI                 0,92 LEI
SINGLE IN REGIM DE DUBLU           130,00 LEI              115,00 LEI
*TAXA HOTELIERA 1%                          1,19 LE I                  1,06 LEI
DOUBLE(2PATURI)                               180,00 LEI              150,00 LEI
*TAXA HOTELIERA 1%                          1,65 LEI                  1,37  LEI
APARTAMENT                                       250,00 LEI              200,00  LEI
*TAXA HOTELIERA 1%                          2,29 LEI                   1,83 LEI




CAMERE SUPERIOR   cu mic dejun     Luni - Vineri         Sambata - Duminica

SINGLE                                                   150,00 LEI             130,00 LEI
*TAXA HOTELIERA 1%                        1,37 LEI                 1,19 LEI
DUBLU IN REGIM DE SINGLE         180,00 LEI             150,00 LEI
*TAXA HOTELIERA 1%                        1,65 LEI                 1,37 LEI
DOUBLE MATRIMONIAL                 200,00 LEI             180,00 LEI
*TAXA HOTELIERA 1%                        1,83 LEI                 1,65 LEI
APARTAMENT                                     280,00 LEI             250,00 LEI
*TAXA HOTELIERA 1%                        2,57 LEI                 2,29 LEI


...Iar la finalul Evenimentului, la rubrica ,,S-am incalecat pe-o sa/ Si v-am spus Povestea mea’’ , cand veti aduna tot ce s-a intamplat, toate amintirile pe care le-ati  ,,strans’’ in Cufarul cu Amintiri, veti spune:     ,,La Hotel Lexi Star din Targu-Jiu – intr-adevar te simti  ca o Stea!...’’
   Aici   exista  O Echipa Minunata!

Informatii si rezervari la 0253 23 71 18; 0253 22 74 35; 0353 40 13 12 sau pe mail la una din adresele: lexistar5@yahoo.com; gorj_travel@yahoo.com; incoming@gorjtourism.ro