vineri, 22 august 2014

Oferta Speciala: Sfantul Andrei si Ziua Romaniei in Orasul lui Brancusi



AGENTIA  DE TURISM GORJ TRAVEL              

C.U.I. 15201223   R.C.: J18/106/2003 Romania, Gorj, 210152, Tg-Jiu,  Republicii Bvd., Bl.24, Parter
Tel/Fax: 0253. 22.74.35;   Mobil: 0353 40 13 12  E-mail: gorj_travel@yahoo.com;  incoming@gorjtourism.ro; lexistar5@yahoo.com   

 

 Hotel   LEXI    STAR  3*
        Sarbatorii de Sfantul Andrei, Ocrotitorul Romanilor, se cuvine sa ii acordam importanta pe care o merita din plin! Alegeti meleagurile gorjene pentru sarbatorirea Sfantului Andrei! Hotel Lexi Star 3* din Targu Jiu v-a pregatit un program minunat, in care momentele de,,incarcatura’’ sufleteasca se impletesc armonios cu cele de destindere   intr-o atmosfera calda si primitoare.

Iata Programul:

Ziua 1, 28.11.2014: sosire la Targu-Jiu. Cazare

Ziua 2, 29.11.2014 : dupa micul dejun, plecare spre Casa Memoriala Constantin Brancusi de la Hobita – Tismana (Manastire, Pastravarie) – vizita Casa Maria Apostol de la Runcu, apoi un scurt popas la ,,Nari’’ – daca vremea permite. Retur la cazare.

Ziua 3, 30.11.2014: dupa micul dejun, vizita Casa Memoriala Ecaterina Teodoroiu, - Manastirea Lainici – Muzeul Satului de la Curtisoara – Targu-Jiu; seara – cina ,,De Sfantul Andrei’’ cu preparate traditionale.

Ziua 4, 01.12.2014: dupa micul dejun - ,,La revedere, Targu-Jiu. Voi  reveni cu drag, totdeauna, de Ziua Romaniei, <<Acasa la Brancusi>>!’’


Grup: 14 persoane + 1 (Sofer)
              8 persoane + 1 (Sofer)

Tarif:  369 lei/persoana

Servicii incluse: 3 nopti cazare, 3 mic dejunuri, o cina in seara Sfantului Andrei, respectiv 30 Noiembrie si deplasarile turistice mentionate in cele 2 zile.


Există specialiști care cred că după creștinarea teritoriului de la nordul Dunării și asimiliarea credințelor și practicilor creștine, sărbătoarea Sfântului Andrei a luat locul sărbătorii unei presupuse divinități dacice, Sântandrei, personificare a lupului.
Legendele despre misiunea de creștinare a Sfântului Andrei spun că acesta a fost trimis în ”tărâmurile lupilor”, unde a fost însoțit și călăuzit în teritoriile dacice de Marele Lup Alb. Sfântul Apostol Andrei i-a creștinat pe strămoșii lui Zamolxe în cele nouă izvoare din vecinătatea peșterii. O baladă dobrogeană amintește că însuși Decebal, urmașul regelui Duras, ar fi venit la peștera Sfântului Andrei:
... Cititi, cercetati, descoperiti, aflati Povestile lui Sant’ Andrei in ,,Gorjul Istoric si Pitoresc’’!...

La Hotel Lexi Star din Targu-Jiu -  te simti  ca o Stea!...
                                                                    ... Aici   exista  O Echipa Minunata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu