vineri, 29 august 2014

Romania, meseria mea !



         ,,Romania e meseria mea !’’... Asa incheia un interviu un coleg din Industria Ospitalitatii. Nimic nu poate fi mai frumos, nici o declaratie de dragoste nu e mai potrivita - pentru aceasta tara de poveste !
        Romania este ,,Marul de langa gard’’. Taranii pun langa sosea, dincolo de gardul lor meri  si sapa fantani. O fac pentru sufletul lor. Din generozitate indeamna Calatorul sa  bea o ulcica de apa, sa ia un mar, sa-si potoleasca setea sau foamea ! Sunt Generosi ! Niciodata nu se vor supara daca un drumet ia unul, doua, trei mere. Se va supara doar daca in graba rupe o creanga o data cu marul sau merele. Taranul e fericit sa fie generos. Asa-i si tara noastra, e generoasa cu noi toti ! Ramane ca si noi sa fim cu Ea generosi : atunci cand ii culegem merele, sa nu-i rupem ramurile, sa ne gandim ca trebuie ,,tratate’’  cu grija, sa poata rodi si anul viitor si alti Oameni – asemeni noua – sa guste   din ,,Marul de langa gard ’’cu aceeasi bucurie, placere, multumire.
           Cine are  urechi - aude si   asculta, cine  are  ochi  - priveste si vede, cine  simte  romaneste -  afiseaza, lasa sa se observe, ,,se lasa citit'' !

          Acestea sunt impresiile  pe care  le-am  adunat in  acest an, turist fiind prin  Romania !  Oferta este generoasa, este provocatoare, poti vedea  lumea-n lung si-n lat, eu iti propun ,,ALEGE  ROMANIA ’’!


 Echipa  S.C. Gorj Turism S.A. – Targu Jiu, www.gorjtourism.ro, tel. 0253 22 74 35

P.S.: Noutatile momentului sunt Ofertele ,,Litoralul  pentru toti’’ si ,,Vacanta la tara’’:

Tarife la ,,Litoralul pentru toti’’’: de la 175 lei/persoana/ 6 nopti cazare la Hotel 2*
                                                      de la 265 lei/persoana/6 nopti cazare la Hotel 3*

Tarife la ,,Vacanta la tara’’: 175 lei/persoana/ 5 nopti cazare la Pensiuni 2*
                                              225 lei/persoana/ 5 nopti cazare la Pensiuni 3*
                                    Nota: la Oferta ,,Vacanta in tara mea’’ intrarea este Duminica si iesire Vineri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu