miercuri, 10 martie 2021

Vacanta la Complex Steaua de Mare 3* din Eforie Nord - sa revenim, mereu, cu drag!

 Complex Steaua de Mare 3 stele Eforie Nord este unul dintre cele mai mari complexuri turistice din tara, cu o capacitate de cazare de peste 900 de locuri, fiind format din trei hoteluri (Delfinul 3 stele, Meduza 3 stele, Aqvatonic 4 stele) si una dintre cele mai moderne baze de tratament de pe litoralul romanesc, Aqvatonic Med Spa&Wellness. 

Complex Steaua de Mare este  situat in nordul Statiunii Eforie Nord, la doar 100 de metri de plaja. In dreptul lui,  plaja a fost latita in anul 2015. Complex Steaua de Mare este prima unitate de cazare din Eforie Nord care a introdus pachetele turistice de tip All inclusive, destinate atat familiilor cu copii, cat si celor care doresc sa petreaca o vacanta la malul marii fara griji, avand toate serviciile asigurate. 
Hotel Meduza – este situat in mijlocul resort-ului, langa locul de joaca exterior si este accesibil direct din parcarea din spatele complexului. Receptia si lobby-bar-ul de la parter au fost renovate la finalul anului 2020.
Hotel Delfinul – este situat in extremitatea sudica a resort-ului, a fost renovat integral in anii 2020-2021 si pune la dispozitia turistilor camere amenajate cu mobilier nou si dotari moderne.
Pachetele ALL INCLUSIVE contin: cazare, mic-dejun, pranz si cina servite in sistem buffet asigurate in restaurantele modernizate in anul 2020, bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, cafea, ceai – la mic-dejun, si completate la pranz si cina cu bere, vin, bauturi alcoolice. Pe tot parcursul zilei sunt asigurate, la barul de la piscina sau pe plaja - bauturi racoritoare, cafea, apa, bere si vin, precum si gustari diverse servite in mai multe sesiuni (10:30-12:00; 16:00-17:00; 17:30-18:30) intre mic-dejun si pranz si intre pranz si cina (patiserie, inghetata, pizza etc). Pachetul mai include: 2 sezlonguri/camera pe plaja privata sau la piscina; access la locurile de joaca interioare sau exterioare din cadrul complexului, acces la programele de divertisment pentru copii conform orarului afisat in receptii, precum si la noua locatie de divertisment de pe plaja, LIVE BAND / Entertainment in fiecare seara la Piscina din fata complexului incluzand bauturi racoritoare, bere si vin, proiectii in are liber pe plaja in zona special amenajata in anul 2020, parcare (in limita locurilor disponibile), internet wireless in tot complexul etc.
Turistii care au optat pentru hotel Delfinul au inclus in tarif, pe langa serviciile standard all inclusive descrise mai sus: minibar alimentat zilnic cu produse (Apa plata/minerala, Gama Pepsi Cola, Bere Bergenbier), welcome snacks si bauturi racoritoare oferite zilnic in lobby barurile/ zonele special amenajate din hotel.

Tarifele pornesc de la 3350 lei pentru 7 nopti cu all inclusive si se modifica in functie de perioada aleasa si de numarul de zile al sejurului Dvs.
........................................................................

AGENTIA GORJ TURISM - TG-JIU, ZONA GARII, LA STEAGURI
0723 38 73 73; 0745 30 44 77.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu