marți, 28 septembrie 2021

HOTEL INTERNATIONAL **** - odihna si relaxare



Hotelul: este situat central, in statiunea Baile Felix si dispune de 213 spatii de cazare repartizate pe 11 etaje.

Camere: sunt amenajate elegant si sunt dotate cu: baie proprie cu dus, aer conditionat, telefon, TV, minibar, acces internet, seif, balcon si incalzire centrala.

Facilitati: bar de zi, baza de tratament (instalatii si proceduri de hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie, elongatii, inhalatii-aerosoli, masoterapie si sauna), centrul wellness (sauna, solar, fitness), sali de conferinte (20, 100 si 200 locuri), 2 piscine interioare, 3 piscine exterioare, salon cosmetica, schimb valutar, magazin, safe la receptie, acceptare carti de credit, schimb valutar, servicii de spalatorie, curatatorie si parcare.

Tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include consultatia medicala initiala si 3 proceduri/zi lucratoare, cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale; procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare. 

 

Tarifele pornesc de la 2700 lei/pachet/ camera dubla pentru 5 nopti cazare cu demipensiune si tratament, pentru 2 persoane.

 

AGENTIA GORJ TURISM – TG-JIU, ZONA GARII, LA STEAGURI

0723 38 73 73; www.gorjtourism.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu