luni, 4 octombrie 2021

HOTEL DACIA 2* - BAILE HERCULANE

 


Dotari generale: restaurant, bar de zi, lift, frizerie, coafor, cabinet medical, punct farmaceutic, biblioteca, sala de spectacole - 300 de locuri, discoteca, sala de biliard, tenis de masa.

 

Dotari camere: TV, baie cu dus, telefon.

 

Număr total camere: 444; Duble: 437 - din care 281 de camere duble 2* si 156 camere la categoria 3* ; Apartamente:  7 - dincare 2 aparatamente de 2* si 5 apartamente de 3*; apartamentul este compus din living si dormitor.

 

Fitness/Wellness/Sport: baza tratament, bazin interior pentru tratament, sauna, sala de gimnastica.

 

Baza de tratament: asigura tratamente complexe pentru afectiuni: reumatismale inflamatorii (spondilita anchilozanta), reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala, lombara), posttraumatice, neurologice periferice (pareze si paralizii), afectiuni asociate (ginecologice, respiratorii, dermatologice) si metabolice. Proceduri si tratamente: bai cu ape minerale termale sulfuroase si clorurosodice atat in cazi, cat si in bazine, cu posibilitati de kinetoterapie, inhalatii cu aerosoli, electro si hidroterapie, sali de gimnastica medicala, masaj medical, kinetoterapie, crenoterapie, salina artificiala, sauna. 

 

Tarifele pornesc de la 890 lei/pachet/persoana pentru 7 nopti cazare cu pensiune completa meniu fix si tratament 15 proceduri cu bilet de trimitere.

AGENTIA GORJ TURISM – TG-JIU, ZONA GARII, LA STEAGURI

0723 38 73 73; www.gorjtourism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu