vineri, 1 octombrie 2021

Hotel Muncel din Baile Felix – sanatate cu intaietate...

 


Recomandat pentru: tratament balnear, odihnă, cantonamente sportivi, consfătuiri, evenimente sportive.


Localizare: Hotelul Muncel** beneficiază de o poziție privilegiată în Băile Felix, impunându-se prin grandoarea clădirii chiar în km 0 al stațiunii, la mică distanță de cele mai importante puncte de interes.

Capacitate: 444 locuri
Număr etaje: 12
Număr lifturi: 4

Dotarea camerelor: baie proprie, TV cablu, frigider/minibar frigorific (se inchiriază la recepție în limita disponibilităților), balcon.

Check-in / Check-out:
Ora de începere a sejurului (check-in) : ora 14:00 în ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out): ora 10:00 în ziua plecării.

Restaurante: Restaurant clasic Muncel cu un total de 80 de locuri; Restaurant Clasic Cantină Muncel** dispune de 3 săli  cu un total de 390 locuri; bar de zi ştrand Muncel cu 20 locuri (în perioada sezonului estival).

Modul de servire a mesei: bufet suedez sau meniu fix.

Servicii fără plată acordate turiştilor: parcare proprie 200 locuri, informații privind prestarea unor servicii; orarul mijloacelor de transport; trezirea clienților la ora solicitatã; pãstrarea obiectelor de valoare; internet Wi-Fi gratuit în holul hotelului; transmiterea de mesaje; predarea corespondenței turiștilor; acordarea de medicamente și materiale sanitare de prim ajutor în caz de accidente; pãstrarea bagajelor; comenzi taximetre;

Servicii cu plată acordate turiştilor: servicii telefonice; accesul la ştrandul cu apă termală.

Accesul cu animale de companie: nu este permis.

Baza de tratament: se află în incinta hotelului.

Proceduri şi tratamente: băi cu apă termală în căzi şi bazine interioare, cu posibilități de  kinetoterapie; electro şi hidroterapie; săli de gimnastică medicală; masaj medical. Tratamentele sunt recomandate de medicul bazei de tratament şi sunt efectuate de personal medical specializat.

 

 La tarife de la 918 lei/pachet/persoana aveti 7 nopti cazare cu pensiune completa bufet suedez si 15 proceduri la tratament cu billet de trimitere.

 

AGENTIA GORJ TURISM – TG-JIU, ZONA GARII, LA STEAGURI

0723 38 73 73; www.gorjtourism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu