joi, 20 noiembrie 2014

Cand Iubesti...


...Viataai grija cum o traiesti ca sa fii fericit;
...Oameniiai grija cui ii daruiesti inima ca sa nu te doara vreodata;
...Calatoriileai grija cui vei incredinta Vacanta Ta ca sa fie una reusita;
Iar...

Cand alegi o vacanta in ,,Orasul lui Brancusi’’ sau cand vrei sa  celebrezi  diverse evenimente... nu trebuie sa ai vreo grija, multumirea Dumneavoastra este <<Grija Noastra>> .  Alegeti  Hotelul Restaurant Lexi Star Targu Jiu !                      

Echipa Hotelului Lexi Star este mereu pregatita sa va primeasca  intr-un decor placut, iar Restaurantul Lexi Star va intampina cu o bucatarie pe masura asteptarilor Dumneavoastra in Destinatia Turistica si Culturala Unicat – Targu-Jiu!


                   LA HOTEL LEXI STAR - PANDRA... TE SIMTI CA O STEA!

                
Turist pretentios, ce-n lume cauti
Sa te-odihnesti cum se cuvine
La Lexi Star, sa te abati,
Căci Lexi Star... e pentru Tine!
Banchete, Nunti, Botezuri, Aniversari… Toate un Vis!
.............................................................................................................................................

,,Dragostea nu minte, dragostea nu se lauda, dragostea toate le iarta...’’
Brancusi a stiut aceasta. A inteles ca Pamantul poarta milioane de Povesti de Iubire ale celor care au fost, sunt sau vor veni, de aceea a spus: ,,Am vrut de fapt sa fac un lucru care sa pomeneasca nu despre o singura pereche, ci despre toate perechile de oameni ce   s-au iubit si s-au perindat pe pamant, inainte de a-l fi parasit!’’

Alegeti Targu Jiu pentru a sarbatori, la Poarta Sarutului -  ,,Evenimentele Iubirii’’ – Casatoria, aniversarea, nunta de argint sau de aur si alte, alte evenimente. Hotel Restaurant Lexi Star  poate fi gazda cea mai potrivita  in Orasul lui Brancusi!

Tarifele la Hotel Lexi Star pornesc de la 100 lei/noapte/ camera Single cu mic dejun si de la 150 lei/noapte/ camera Dubla cu mic dejun.

   Informatii si rezervari  la nr.  tel. 0253 237 118
   www.hotel-lexistar.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu