joi, 27 noiembrie 2014

Jupiter - ,,planeta comorilor ascunse’’…




Exista unele lucruri care, chiar daca se schimba, in sufletul tau poate ai vrea sa ramana la fel, de exemplu… copilaria: inocenta, puritate, idealuri si vise marete despre cum vei fi cand vei ajunge ,,om mare’’…
Poate si statiunea Jupiter, desi an de an cunoaste modificari – de exemplu noi constructii - pe  cel aproximativ  un kilometru de plaja destul de lata si cu nisipul fin, are ceva ceva aparte care am dori sa ramana la fel:  frumusetea peisajului. Plaja este fragmentata de numeroase golfulete si diguri transversale care ii dau un aspect dantelat acestei portiuni  de litoral.
Va puteti caza in Jupiter la Hotelurile: Meteor 3*, Cometa 2*,Olimpic 3*,  Delta 3*,  California 3*,  Opal 3*, Capitol 3*, Majestic 3*  si altele…
Tarifele pornesc de la 352 lei/persoana/pachet 7 nopti doar cazare, modificandu-se functie de perioada si serviciile de masa dorite de Dumneavoastra.
Majoritatea locatiilor ofera REDUCERI  pentru ,,Inscrieri Timpurii’’ de 10, 15 … 25%.
Cu mic, cu mare, te invitam la… mare, in statiunea Jupiter!
E o Provocare sa vezi in fiecare picatura de apa de pe plaja din Jupiter o piatra pretioasa care duce Povestea Ta intr-o comoara din adancuri si care asteapta sa fie descoperita de un foarte bun inotator!
Succes la… scufundari pentru a gasi… Comoara Ta din adancuri!
La suprafata… te asteapta Pachetele de Inscrieri Timpurii pentru Vara 2015!

Echipa Gorj Turism


Pentru informatii si rezervari contactati-ne la nr. tel. 0253 22 74 35; 
0353 40 13 12; 0745 30 44 77   
sau la sediul Agentiei noastre din Tg-Jiu, Bd. Republicii, Bl. 30, Jud. Gorj (Zona Garii); web-site: www.gorjtourism .ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu