luni, 2 noiembrie 2020

Hotel Monte Cervo 4****

 


Hotel Monte Cervo este situat in orasul Covasna intr-o zona linistita si frumoasa numita Valea Zanelor, inconjurat pe toate partile de padure intr-un cadru natural splendid. Unitatea dispune de 52 locuri de cazare in camera si apartamente premium cu dotari gandite astfel incat sa va ofere tot confortul necesar care sa va permita sa va relaxati atat fizic cat si spiritual.

Mobilierul din lemn masiv, lambriurile din lemn de pin, paturile confortabile, privelistea minunata si linistea intrerupta ocazional de zgomotul apei cristaline a paraului alaturat sau de diversele cantari melodioase ale pasarilor va vor crea trairi placute pe care cu siguranta veti dori sa le repetati.

Renumit pentru tratarea afecțiunilor cardiovasculare, aerul bogat în ioni negativi, ape minerale, mofete și multe altele, pe care vă invităm să le descoperiți. Hotelul se află în mijlocul naturii fiind înconjurat de păduri de conifere care oferă cel mai pur și ozonat aer. 
Hotelul are standardul de 4* și oferă toate serviciile pentru a face ca sejurul dumneavoastră să fie relaxant și revigorant pentru a vă încărca bateriile. La dispoziția clienților stă și zona de relaxare "Vital Spa", ce oferă turiștilor o piscină generoasă cu apă sărată, salină, saună, cameră de relaxare cu aromaterapie, fitness, masaj, cosmetică și coafor, toate acestea într-un ambient natural. De asemenea hotelul dispune de restaurant cu terasă, bar cu șemineu, sală de conferințe și lift pentru acces facil spre camere.

Tarif: 400lei/zi/camera dubla
In perioada 01.11-20.12.2020

Tariful include: cazare cu mic dejun
Acces gratuit la Spa - piscina, sauna,salina,camera relaxare.
Internet gratuit disponibil in spatiile comune si camere
Parcare gratuita. 

Rezervari la Agentia Gorj Turism - 0253 22 74 35; 0745 30 44 77 si pentru super-urgente 0723 38 73 73.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu